PURIFICATOARE DE AER PENTRU AER BUNSisteme eficient pentru un climat sănătos în încăpere

Purificatoarele de aer utilizează tehnologii moderne şi îmbunătăţesc aerul din încăpere, printr-o tehnologie modernă de filtrare. Acasă şi la locul de muncă, purificatoarele de aer reduc la minim încărcarea cu praf casnic şi fin. Substanţele nocive, alergenii şi polenul sunt reduşi, mirosurile neplăcute sunt eliminate. Aparatele pentru purificarea aerului sunt disponibile în cele mai diverse variante.

Acasă şi la locul de muncă: Un aer bun, curat, este important pentru bunăstarea şi sănătatea dumneavoastră. Aerul din încăpere conţine praf şi substanţe nocive, care pot influenţa sănătatea. Alergenii şi polenul conduc la îmbolnăviri şi stare de disconfort, pe care le evitaţi cu un purificator de aer eficient. Fumul de ţigară şi alte mirosuri au un efect deranjant. Purificatorul de aer este un aparat util pe tot timpul anului, şi ajută la îmbunătăţirea aerului din încăperi. Nu îl utilizaţi doar primăvara, când polenul este pretutindeni. Vă informăm cu ghidurile noastre cu privire la posibilităţile pe care vi le oferă purificatoarele de aer moderne şi eficiente. Veţi găsi informaţii importante cu privire la modul de funcţionare al aparatelor şi care purificator de aer este cel potrivit pentru scopurile dumneavoastră.

Aer curat pentru sănătatea dumneavoastră – respiraţi uşor! 

Ştiţi de cât aer aveţi nevoie zilnic, pentru a respira? Zi de zi aveţi nevoie de mai mult de 10.000 litri de aer! Aceasta corespunde aproximativ unui volum echivalent de peste 71 căzi de baie. În fiecare litru de aer se află praf, acasă chiar mai mult decât afară. Praful poate fi vizibil şi invizibil.

Un covor poate prelua, de exemplu, de opt ori mai mult praf decât masa sa proprie. Bacteriile sunt întotdeauna invizibile cu ochiul liber. Suplimentar, în aer sunt răscolite şi alte substanţe critice. Mobila, plăcile laminate şi panourile sunt colmatate parţial cu formaldehidă, care este emisă timp de decenii în locuinţă sau birou. Aerul din spaţiile interioare poate fi parţial colmatat şi contaminat chiar şi de zece ori mai puternic decât aerul din exterior.

Ţinând cont că majoritatea oamenilor îşi petrec circa 80 la sută din timp în spaţii închise, aerul curat şi sănătos din încăpere devine extrem de important. Curăţenia, aspirarea prafului şi aerisirea nu sunt suficiente de cele mai multe ori. Cu un purificator de aer puteţi reduce cantitatea de praf şi puteţi îmbunătăţi semnificativ calitatea aerului. Sănătatea dumneavoastră vă va mulţumi! 

Purificatorul de aer adecvat pentru persoanele alergice și astmatice

Alergia la praful de casă este una din alergiile care pot fi cel mai greu tratate. Motivul este că în locuinţă există numeroase surse de praf. Praful în sine nu îmbolnăveşte. Însă acarienii din praf se numără printre factorii declanşatori. Într-o linguriţă de praf din dormitor se află în medie 1.000 acarieni şi 250.000 de minuscule excremente de acarieni. În general, în spaţiile de locuit se produc zi de zi şase miligrame de praf pe metru pătrat. Utilizarea unui purificator de aer performant are sens dacă vă doriţi aer curat şi proaspăt. Pentru persoanele alergice şi astmatice, colmatarea aerului cu substanţe nocive şi praf este periculoasă. Însă şi atunci când nu vă simţiţi îngrădit, igiena aerului din încăpere este un factor important pentru a rămâne sănătos. Bacteriile sunt invizibile şi apar peste tot. Mobila de birou adăposteşte de sute de ori mai multe bacterii decât o bucătărie. În perioada gripelor, un metru cub de aer poate conţine până la 15.000 virusuri gripale. În birou apar şi încărcări cu substanţe nocive datorită evaporării substanţelor volatile eliberate din carioci, adezivi şi toner.


Viziteaza site-ul Incalzitoareterasa.com pe ShopMania Viziteaza site-ul Mobilpay.ro