Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

Sigiliul de siguranță certificat (marca GS) certifică faptul că un produs gata de utilizare îndeplinește cerințele de la punctul 21 din Legea privind siguranța produsului (ProdSG). Aceste cerințe sunt specificate în termeni de "dimensiune și număr", în special în standardele DIN și standardele europene sau alte reguli general acceptate de tehnologie. Certificarea, introdusă în 1977, urmărește să protejeze utilizatorul și terții de deteriorarea vieții și a membrelor atunci când sunt utilizate corespunzător (într-o zonă nearmonizată, adică fără o cerință europeană) și prin respectarea cerințelor europene (în zona armonizată).

Marca GS este încă singura marcă de siguranță a produselor reglementată legal în Europa. Marcajul CE este cerut pentru anumite produse, însă este o declarație din partea producătorului sau distribuitorului conform căreia acesta respectă toate cerințele europene (directive și / sau regulamente). Toate celelalte semne precum ENEC, VDE, ÖVE, TÜV, BG sunt semne particulare ale unor organisme individuale de testare sau de certificare sau acorduri între case de testare.

Heaters Online s.r.l.

Nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J33/33/11.01.2018

Cod unic de inregistrare: 38678850

Capital social: 200 lei

Banca: Raiffeisen Bank

Sediul social: jud. Suceava, Loc. Ipotesti, Str. Mihai Viteazu nr. 408 D2


Viziteaza site-ul Incalzitoareterasa.com pe ShopMania