Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

Stand telescopic pentru incalzitoare terasa

Stand incalzitoare terasa Veito

Produs nou

Solutia practica si economica! Panourile radiante in infrarosu sunt realizate folosind cele mai noi tehnologii cu fibra de carbon. Sunt robuste, rezistente la uzura si au o lunga durata de functionare.

Datorita rezistenței din fibră de carbon NU incalzeste in mod direct aerul, ci doar corpurile solide din zona sa de acoperire, fara a consuma oxigen si fara a emana dioxid de carbon

Mai multe detalii

222.27 lei

-7%

239.00 lei

Informatii

Economie de Energie, Randament Ridicat si Design Modern 
Panourile VEITO sunt foarte economice, avand un randament de 99.9% (energie electrica > caldura) respectiv un raport de 92% (energie radianta) si 8% (convectie), ele genereaza caldura in cateva secunde de la pornire. Toate modelele vin echipate cu consola de fixare si cablu de alimentare cu stecher. 

Ideale pentru uz rezidential, comercial si industrial 
Sunt potrivite pentru aplicatii atat la interior cat si la exterior: apartamente, case, gradini, sere, rulote, terase, restaurante, garaje, magazine, birouri, sali de sport, ferme, studiouri sau unitati de productie.
 

      Pentru toate modelele VEITO, este disponibil un stand de fixare (suport tip picior), care simplifica utilizarea si amplasarea panoului radiant atat in incaperi cat si la exterior. 

Caracteristici: 
- Inaltime ajustabila: 1.1 - 1.8m 
- Material: Aluminiu+Plastic 
- Suportul vine insotit de cleme speciale pentru fixarea cablului de alimentare. 
 


Incalzitor terasa, panou radiant, radiator, panou electric, semineu electric, incalzitor infrarosii, incalzitor carbon, panou infrarosii, incalzitor foisor, incalzitor restaurant, incalzitor pub, incalzitor casa, incalzitor bar, incalzitor exterior, incalzitor cabana, incalzitor casa vacanta, incalzitor hotel, panou infrarosii, aeroterma, calorifier electric, termostat, incalzire infrarosii, incalzire curent, incalzire eficienta, lampa incalzire, lampa infrarosu, lampa carbon, incalzire infrarosu, incalzire foisor, incalzire restaurant, incalzire pub, incalzire terasa, incalzire cabana, Heaters Online srl

Accesorii

10 alte produse in aceeasi categorie:

Viziteaza site-ul Incalzitoareterasa.com pe ShopMania Viziteaza site-ul Mobilpay.ro