Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

Suport inox pentru incalzitor terasa Veito MANTA

Produs nou

Design Premium completat de cele mai noi tehnologii si cele mai bune materiale, pentru locatii exclusiviste.

           Uimitorul MANTA

Mai multe detalii

1,136.59 lei

-9%

1,249.00 lei

Fisa tehnica

MaterialInox
Loc de utilizareinterior si exterior
CaracteristiciSpecial pentru MANTA

Informatii

Panoul radiant MANTA este un model nou, frumos conceput, gandit pentru locatii de LUX, pentru a completa ambientul modern, contemporan sau clasic al locatiei dumneavoastra, indiferent daca este vorba de un hotel, restaurant sau vila.

Pentru modelelul MANTA este disponibil un stand de fixare (suport tip picior), care simplifica utilizarea si amplasarea panoului radiant atat in incaperi cat si la exterior. 

Produsul beneficiaza de certificare TUV Germania ( www.TUV.com ), organizatie care garanteaza respectarea standardelor de calitate, eficienta si siguranta. 

Economie de Energie, Randament Ridicat si Design Modern 
Panourile VEITO sunt foarte economice, avand un randament de 99.9% (energie electrica > caldura) respectiv un raport de 92% (energie radianta) si 8% (convectie), ele genereaza caldura in cateva secunde de la pornire. Toate modelele vin echipate cu consola de fixare si cablu de alimentare cu stecher. 10 alte produse in aceeasi categorie:

Viziteaza site-ul Incalzitoareterasa.com pe ShopMania Viziteaza site-ul Mobilpay.ro