Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

Despre noi

Prin firma noastra, Heaters Online srl, dorim sa aducem pe piata din Romania cateva game de produse de foarte buna calitate, pentru clienti comerciali cat si rezidentiali. 

Producatorul german Veito este recunoscut la nivel international pentru eficienta Incalzitoarelor electrice profesionale cu fibra de carbon, care se evidentiaza prin design-ul deosebit, calitatea constructiei si randamentul energetic. 

Produsele beneficiaza de certificare TUV Germania ( www.TUV.com ), organizatie care garanteaza respectarea standardelor de calitate, eficienta si siguranta. 

Producatorul american San Jamar este unul dintre cei mai mari si apreciati furnizori internationali de solutii inovatoare si inteligente pentru bucatarii profesionale si spatii comerciale. Produsele sunt agreate de standardul HACCP.

Oferim clientilor nostri servicii de consultanta pentru proiecte personalizate, plata online si in rate si transport gratuit la orice comanda.

Heaters Online s.r.l.

Nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J33/33/11.01.2018

Cod unic de inregistrare: 38678850

Capital social: 200 lei

Banca: Raiffeisen Bank

Sediul social: jud. Suceava, Loc. Ipotesti, Str. Mihai Viteazu nr. 408 D2


Viziteaza site-ul Incalzitoareterasa.com pe ShopMania